Herbruikbare koffiecapsules

Verantwoordelijkheid nemen smaakt beter

Een kop NESCAFÉ® Farmers Origins gaat verder dan een geweldig smakende koffie. Het zijn de kleine keuzes die een groot verschil maken.

We hebben de levenscyclus van koffie opnieuw uitgevonden. Keuze na keuze. Het begint met de winning van onze bonen en strekt zich uit tot hoe onze capsules hergebruikt worden of een tweede leven krijgen. Het is heel eenvoudig. Wie zei er dat goede keuzes maken ingewikkeld is?

Woman holding cup taste quality
HELP ONS NOG MEER TE RECYCLEREN IN BELGIË​

   

Map
Ontdek het recyclagesysteem van LUXEMBURG hier:​
point
Inzamelpunten

Kies een van onze gemakkelijke retouropties

recycling-bag
Recyclagezakken

Bestel gemakkelijk een recyclagezak voor je gebruikte capsules.

Eindeloos herbruikbaar

Wij maken onze capsules van aluminium. Het is de beste materiaalkeuze om al die verrukkelijke smaken veilig te bewaren en je koffie langer vers te houden. Maar het is ook de beste keuze voor onze planeet. Je kunt aluminium eindeloos hergebruiken - ja, je leest het goed - keer op keer, en nog een keer. Je kunt je capsules ook een tweede leven geven en zien hoe ze terugkeren als een nieuw aluminium object: bijvoorbeeld een pen, fiets of honkbalknuppel! 

Coffee capsule
Beter voor je koffie

Dit is het materiaal dat de elementen buiten de deur houdt die deze bonen van hun geweldige smaak beroven en je koffie vers houdt.

coffee-plantation-landscape
Beter voor onze planeet

Eenvoudig in hergebruik... keer op keer, en nog een keer. 

farmer with trees
Beter voor boeren en hun gemeenschappen

Proef de oorsprong in elke slok.

Hoe je goede koffie beter laat smaken

Een duurzame toekomst begint met de keuzes van vandaag. Wanneer je helpt met het recyclen van NESCAFÉ® Farmers Origins capsules, draag jij ook je steentje bij in het nog beter maken van deze unieke duurzame koffie

We maken recycleren makkelijk
Recycleer meer en meer en ontdek nieuwe manieren om aluminium her te gebruiken.