3 Americas

Rokerige en nootachtige tonen
Lungo
Arabica - Robusta
8
Lungo 110ML
5
5
10

Wie zijn de drie vrienden achter NESCAFÉ® Lungo 3 Americas? Costa Ricaanse, Guatamalaanse en Nicaraguaanse boeren zijn de krachtpatsers achter deze kop vol goedheid. Zij maken optimaal gebruik van de grote hoogtes, rijke grond en gevarieerde microklimaten om deze ongelooflijke melange te creëren. De nootachtige tonen met een accent van rokerigheid in deze kop smeken om een avontuur. 

3 americas video
Drie landen, één geweldige koffie

Ontdek de nuances van Costa Rica, Guatemala en Nicaragua en proef de oorsprong. 

Goed om te weten…
Deze koffie is een goede keuze voor een geweldige smaak, deels omdat de capsules zijn goedgekeurd voor Nespresso-machine.
Ontdek smaakintensiteit 8 met een accent van rokerigheid en de duidelijke nootachtige ondertoon in een grotere kop.
Latijns-Amerikaanse koffietelers weten hoe je geweldige koffie verbouwt en hun vruchtbare vulkanische akkergronden respecteert.
Dat wat het leven beter laat smaken
Begin vandaag aan een Latijns-Amerikaans smaakavontuur met een NESCAFÉ® Farmers Origins - 3 Americas Lungo-koffiecapsule. De drie amigo's die hun passie in deze koffiemelange schenken zijn Costa Ricaanse, Guatemalaanse en Nicaraguaanse boeren. Allen unieke koffielanden, maar ze streven samen naar goede smaak en hoge kwaliteit. Maar er is meer dat ze gemeenschappelijk hebben, namelijk een land vol vulkanen. Het is de droom van elke koffieboer om koffie te telen op deze voedingsrijke vulkanische gronden.

NESCAFÉ® 3 Americas Lungo is een smaakavontuur dat drie Origins mengt in een heerlijk, grote kop koffie. Een waardige speler in het NESCAFÉ® Farmers Origins-assortiment, met verleidelijke rokerige tonen, een heerlijk nootachtig smaak en smaakintensiteit 8. 

Meer informatie
farmer 3 americas
Ontdek de andere Origins

Klaar voor meer avontuur? Er staan je nog heel wat smakelijke slokken te wachten in ons NESCAFÉ® Farmers Origins assortiment. Blijf nog even hangen in Latijns-Amerika met de NESCAFÉ® Farmers Origins Brazil en verken het land achter deze koffie met smaakintensiteit 8. Met NESCAFÉ® Farmers Origins Colombia ontdek je een land dat bonen verbouwt die heerlijk smaken als cafeïnehoudende en cafeïnevrije koffie van wereldklasse. De intense smaken van NESCAFÉ® India en NESCAFÉ® Africas nemen je mee op een heel andere reis. Waarheen je avontuur je ook leidt, deze koffies brengen je goedheid die hun unieke herkomst weerspiegelt.

Generic map
Eindeloos recyclebaar

We hebben voor aluminium gekozen voor deze capsules, zo kunnen we al die goede smaken veilig bewaren en langer vers houden. Aluminium is ook nog eens een goede keuze voor onze planeet. Je kunt het eindeloos hergebruiken en daar is onze planeet dol op. Het is ook een keuze die beter smaakt als je hem in je capsuleapparaat plaatst, want hij is goedgekeurd voor Nespresso-machine.

3 americas
5
Giaimo
Bonjour,
Excellente découverte. Cafe parfumé, saveurs nuancées.