Afrikas

Tonen van zoete wilde bessen
Ristretto
Arabica - Robusta
10
Ristretto 25ML
0
10

Ethiopische en Ugandese boeren dragen het erfgoed van 's werelds eerste koffiebonen. Deze akkers zijn geschapen voor koffieteelt en hun gepassioneerde boeren doen ze graag eer aan. Wij zorgen dat hun koffiesoorten sterk geroosterd worden in NESCAFÉ® Africas. Een zoet smakende kop die je niet snel zult vergeten, die barst van de tonen van wilde bessen.

Africas film video
De bakermat van koffie weet dat het beste

Ga op reis naar Ethiopië en Uganda en proef de oorsprong.

Goed om te weten…
Deze capsules zijn goedgekeurd voor Nespresso-machine en houden je koffie supervers.
De sterk geroosterde en zoete ristretto met een smaakintensiteit van 10 zit barstensvol toetsen van wilde bessen.
Deze Oost-Afrikaanse bonen worden met respect geteeld. Zo eren de Ugandezen en Ethiopiërs het koffie-erfgoed van hun akkers.
Dat wat het leven beter laat smaken
Wist je dat koffie oorspronkelijk uit Oost-Afrika komt? Zowel de Arabica- als de Robustabonen komen van nature op deze vruchtbare akkers voor. Proef al die rijke historie in elke druppel van een NESCAFÉ® Farmers Origins Africas Ristretto koffiecapsule, zodra je deze in je Nespresso-machine plaatst.

De koffietelers van NESCAFÉ® Farmers Origins in Ethiopië en Uganda houden de bakermat van koffie in ere door hun koffie met zorg te verbouwen. Hun passie voor het verzorgen van deze kostbare oogst is net zo sterk als de intense, geweldige smaak van deze ristretto. De handgeplukte bonen belanden in een capsule met smaakintensiteit 10: een krachtige geroosterde smaak en barstensvol toetsen van wilde bessen. 

Meer informatie
Farmer africa
Ontdek de andere Origins

Ontdek de andere lekkere keuzes om van te genieten. Het NESCAFÉ® Farmers Origins assortiment omvat NESCAFÉ® Farmers Origins India Espresso, nog zo'n intens kopje met cacao en geroosterde tonen. Of kijk eens hoe de fruitige tonen van NESCAFÉ® Farmers Origins Colombia Espresso je doen denken aan de NESCAFÉ® Farmers Origins Africas Ristretto. Als je voor een langer kopje kiest, bekijk dan de NESCAFÉ® Farmers Origins Brazil Lungo en NESCAFÉ® Farmers Origins Andes Lungo, afkomstig uit Zuid-Amerika. Je kunt nooit genoeg lungo's hebben, toch? Geniet van de nootachtige en rokerige tonen van Latijns-Amerika dankzij NESCAFÉ® Farmers Origins 3 Americas Lungo.

Generic map
Eindeloos recyclebaar

Wij zorgen dat die geweldige smaak beschermd wordt door te kiezen voor aluminium voor onze capsules. Dit houdt koffie minstens 50 keer zo lang vers als een geopend pak koffie. En niet alleen kun je aluminium eindeloos hergebruiken, het bespaart ook 95% energie in vergelijking tot nieuw aluminium. Lang leve keuzes die beter smaken!

Stamp Africas
0
Nog geen stemmen