Brazil

TONEN VAN GEROOSTERDE GRANEN
Lungo
Pure arabica
8
Lungo 110ML
0
10

Van vlakten tot hooglanden, kleine boeren tot enorme plantages en oude rotten tot nieuwe visionairs: Braziliaanse boeren weten wat koffie is. Je proeft het zonlicht en de passie van de boeren onmiddelijk in je NESCAFÉ® Lungo Brazil. Deze onovertroffen soepele en gebalanceerde lungo gloeit met tonen van geroosterde granen.

brazil film video
Een Zuid-Amerikaanse parel

Neem pauze in Brazilië en proef de oorsprong.

Goed om te weten...
We hebben de goede smaak weten te vangen in capsules die zijn goedgekeurd voor Nespresso-machine.
Het is een Lungo met smaakintensiteit 8, zacht en aangenaam met haar klassieke warme tonen van geroosterde granen.
Braziliaanse boeren weten wat koffie is. Hoog in de bergen, op de laagvlakten, in grote en kleine plantages, van handen van ervaren rotten in het vak tot de volgende generatie.
Dat wat het leven beter laat smaken
Een kop NESCAFÉ® Farmers Origins - Brazil Lungo heeft glans. Hoog in de bergen, op de laagvlakten, in grote en kleine plantages, van handen van ervaren rotten in het vak tot de volgende generatie: Braziliaanse boeren weten wat koffie is. Hun koffiebonen maken deze NESCAFÉ® Farmers Origins-capsule. Het is een Arabica-melange, een weerspiegeling van het hart van Braziliaanse koffie. Een kop NESCAFÉ® Farmers Origins - Brazil Lungo is één en al zonneschijn en bezieling.

Je proeft het vakmanschap van de boeren in de ongelooflijke zachtheid en uitgebalanceerde smaken: geroosterde toetsen en graantonen geven hun warmte aan jouw kop koffie. Deze lekker wegdrinkende koffie is een Lungo met smaakintensiteit 8 en goedgekeurd voor Nespresso-machine.

Meer informatie
farmer brazil
Ontdek de andere Origins

In Brazilië begint een gesprek met een kop koffie. Ons NESCAFÉ® Farmers Origins assortiment nodigt nog een paar gesprekspartners voor het feestje uit. Ga een deur verder en luister naar de verhalen achter de fruittonen van NESCAFÉ® Farmers Origins Colombia of de gebalanceerde aromatische tonen van de NESCAFÉ® Farmers Origins Andes Lungo. Reis noordwaarts om de nootachtige tonen van de NESCAFÉ® Farmers Origins 3 Americas te proeven. NESCAFÉ® Farmers Origins India en NESCAFÉ® Farmers Origins Africas hebben een intense smaak en rijke verhalen. Al onze NESCAFÉ® Farmers Origins koffies zijn uitstekende gesprekspartners.

Generic map
Eindeloos recyclebaar

We hebben al die zonneschijn verpakt in hergebruikte aluminium capsules, dus onze planeet keurt het ook goed. Niet alleen kun je het eindeloos hergebruiken, voor de productie van gerecycleerd aluminium is ook nog eens 95% minder energie nodig dan gewoon aluminium. Als bonen konden praten, zouden ze je ook bedanken. Aluminium beschermt hun versheid tenminste 50 keer zo lang als een geopend pak koffie. Nu is er goedheid die net zo groots is als Brazilië.

stamp brazil
0
Nog geen stemmen