Colombia

Milde en fruitige tonen
Espresso
Pure arabica
6
Espresso 40ML
4.3333333333333
4.3
10

In Colombia wordt heel wat van 's werelds koffie verbouwd. Trek de bergen van Colombia in en ontmoet de boeren achter de uitzonderlijke koffie in onze NESCAFÉ® Farmers Origins Colombia Espresso capsules. Deze Arabica-melange biedt het klassieke fruitige koffiekarakter van deze regio en is zowel als cafeïnehoudende als cafeïnevrije espresso verkrijgbaar.

Kies jouw Colombia Espresso

Colombia
Fruitig en trouwe klasse

Ga op reis naar Colombia en proef de oorsprong.

Goed om te weten
Dit zijn koffiecapsules die zijn goedgekeurd voor Nespresso-machine.
Dit is een klassieke milde en fruitige Colombiaanse espresso. Een espresso, met een uitstekende smaak, met intensiteit 6.
Deze boeren, die hoog zijn genesteld in de Colombiaanse bergen, weten wel hoe je heerlijke koffie moet telen.
Dat wat het leven beter laat smaken
Maak een goede keuze met NESCAFÉ® Farmers Origins - Colombia Espresso Decaffeinato-koffiecapsules. In Colombia wordt heel wat van 's werelds koffie verbouwd. En deze boeren hebben al generaties lang ervaring met het verbouwen van koffie die over de hele wereld geliefd is.

Colombia barst van de rivieren. De NESCAFÉ® Farmers Origins boeren zullen je dan ook graag vertellen over hoe deze zoetwaterbronnen hun koffieteelt positief beïnvloeden. Hoog in de Colombiaanse bergen maak je kennis met deze boeren, die de bonen telen die deze NESCAFÉ® Farmers Origins-koffiecapsule bevat. Ze zijn zo ervaren, dat zelfs na cafeïne-extractie hun Arabica-bonen nog steeds het klassieke fruitige karakter van deze koffie behouden.

Meer informatie
Banner image
Ontdek de andere Origins

Reis door de koffiegordel en proef onze andere NESCAFÉ® Farmers Origins koffiesoorten. De zoete bessentonen van NESCAFÉ® Farmers Origins Africas brengen je terug naar de wieg van de koffie. Heb je liever geroosterde en cacaotonen? Laat je dan verleiden door het exotische karakter van onze NESCAFÉ® Farmers Origins India espresso. Of duik diep in een langer kopje met onze Latijns-Amerikaanse Lungo's. Ontdek de subtiele nuances achter de rokerige en nootachtige tonen van de NESCAFÉ® Farmers Origins 3 Americas Lungo, de zonneschijn die de NESCAFÉ® Farmers Origins Brazil Lungo zijn verwarmende, geroosterde graantoets geeft, of de delicate zachtheid van de NESCAFÉ® Farmers Origins Andes Lungo.

Generic map
Eindeloos recyclebaar

We kiezen voor hergebruikte aluminium capsules om de versheid en aroma's van deze melange met smaakintensiteit 6 veilig te bewaren. En je kunt aluminium eindeloos hergebruiken, wat jou laat ervaren hoe het beter kan smaken als we allemaal kiezen voor wat goed is voor onze planeet. NESCAFÉ® Farmers Origins - Colombia Espresso -koffiecapsules zijn goedgekeurd voor Nespresso-machine. Die heerlijke smaak van deze koffie zorgt ervoor dat jij en je capsuleapparaat tevreden blijven.

Recycling aluminium
4.3
4.3333333333333
(3)
5
sabbe Hans
De koffie smaakt uitstekend!!
4
tanja ollivier
deze wil ik wel proberen