India

Cacao en geroosterde tonen
Espresso
Pure arabica
9
Espresso 40ML
0
10

We houden van het weelderige, tropische zuiden van India - de koffie, de kruiden, de fruitbomen. De boeren hier verzorgen hun gewassen en akkers met liefde en toewijding. Je proeft de biodiversiteit in elke slok van NESCAFÉ® Farmers Origins Espresso India. Het is een epische melange van handgeplukte Arabicabonen met de smaak van cacao en donkere geroosterde tonen.

India film video
Exotisch ontmoet opwindend

Reis af naar India en proef de oorsprong. 

Goed om te weten..
Loop nu naar je favoriete capsuleapparaat. Deze capsules zijn goedgekeurd voor Nespresso-machine.
Deze espresso met smaakintensiteit 9 is je toegangspoort om de biodiversiteit van India en de smaak cacao en geroosterde tonen te ontdekken.
Indiase boeren respecteren de natuur. - Dat is een keuze die beter smaakt. Hun heerlijke koffie is 100% geteeld in de schaduw.
Dat wat het leven beter laat smaken
Neem een NESCAFÉ® India Espresso capsule voor je Nespresso-machine. NESCAFÉ® Farmers Origins heeft een aantal van de beste boeren in India geselecteerd voor deze unieke espresso. Het zuiden van India is tropisch en rijkelijk begroeid. De thuisbasis van allerlei soorten fruitbomen, kruiden en... koffie! De boeren van NESCAFÉ® Farmers Origins planten hun koffie in de schaduw van deze bomen. Zij weten namelijk dat de onderlinge samenhang en diversiteit in de natuur beter smaakt. Wil je een kijkje nemen bij deze plantages in de bossen? Je zult zien dat peperplanten dwars door de koffieplanten groeien, net zoals kaneel, kruidnagel en talloze jackfruit bomen.

Farmers who’ve been growing coffee for generations carefully hand-pick each bean that lands in your cup. Choosing to care, tastes better. The proof’s in the cup. NESCAFÉ® India Espresso is a coffee worthy of the Farmers Origins name. It captures India’s biodiversity with enticing cocoa and dark roasted notes that come at you with a coffee intensity of 9. 

Meer informatie
Landscape India
Ontdek de andere Origins

Dol op deze espresso? Dan zal je ook kunnen genieten van de andere NESCAFÉ® Farmers Origins-koffies. Probeer de intense en wilde fruitige tonen van NESCAFÉ® Farmers Origins – Africas, uit de bakermat van koffie. Of ga voor een Lungo en ontdek waar de zachtheid van NESCAFÉ® Farmers Origins Brazil Lungo vandaan komt, of de akkers achter de heerlijk nootachtige smaak van 3 Americas. Met NESCAFÉ® Farmers Origins Colombia Espresso willen we je graag laten kennismaken met een koffieland van wereldniveau die garant staat voor goede caffeïnehoudende en cafeïnevrije koffie.

Generic map
Eindeloos recyclebaar

We kiezen voor aluminium voor onze capsules omdat dit het beste materiaal is voor een blije planeet. En een blije planeet zorgt ervoor dat je koffie beter smaakt. Maar er is meer. Aluminium beschermt koffie tegen elementen die haar van haar geweldige smaak willen beroven. En je kunt aluminium hergebruiken. Eindeloos. Met respect verpakt, smaakt beter.

stamp india
0
Nog geen stemmen