Proef de oorsprong van koffie

Proeven van de oorsprong smaakt beter

Reis over de aarde en maak kennis met de boeren die koffie in harmonie met de natuur verbouwen. Welkom in een wereld met betere smaak, waar de zorg van gepassioneerde boeren voor koffie en onze planeet betekent dat het maken van keuzes beter smaakt. Ontdek de unieke goedheid van elke Origin en wees solidair met de boeren en hun gemeenschappen.  

woman nescafe
Andes
Andes

De grote koffiedeskundigen achter NESCAFÉ® Farmers Origins Andes Lungo komen uit Peru en Colombia. Door de grote hoogte van deze magische berg in hun voordeel te gebruiken, verbouwen deze boeren pure arabicabonen, die wij mengen om je een zacht en evenwichtig aromatisch kopje te bieden.

Lungo
Lungo
Zachte en evenwichtige aromatische noten
Zachte en evenwichtige aromatische noten
Intensity 5
Smaakintensiteit 5
map-brazil
Brazilië

Reis zuidwaarts door Latijns-Amerika en kom aan in Brazilië. Hier is koffie koning. Van de plantage op de heuveltop tot de savannevlakten, hier telen de boeren hun zonovergoten koffie. Dit zorgt voor een heerlijk zachtsmakend karakter. Proef het zelf in NESCAFÉ® Farmers Origins Brazil Lungo.

lungo brazil
Lungo
icon capsule brazil
Zachte geroosterde en graantonen
brazil intensity
Smaakintensiteit 8
map-colombia
Colombia

Uit een bergachtig land, dat bekend staat om haar koffie van wereldklasse, komt deze fruitige melange voort in de vorm van zowel een cafeïnehoudende als cafeïnevrije espresso. NESCAFÉ® Farmers Origins Colombia wordt gemaakt van uitsluitend Arabicabonen, en is een koffie die zijn oorsprong waard is.

 

colombia espresso
Espresso
colombia capsule
Delicate klassieke fruittonen
intensity colombia
Smaakintensiteit 6
map-india
India

Uit de weelderige tropen van het zuiden van India komt een levendige Arabica-koffie met opwindende tonen van specerijen. De boeren verbouwen hun koffie in de schaduw van inheemse bomen, en je proeft de exotische biodiversiteit in elke slok NESCAFÉ® Farmers Origins India Espresso. Bekijk de onderstaande video en ontdek de oorsprong.

espresso india
Espresso
icon capsule india
Cacao en geroosterde tonen
intensity india
Smaakintensiteit 9
map-aficas
Afrika

Ethiopië en Uganda. Hier is koffie geboren. En deze boeren zorgen voor dit erfgoed bij het telen van de Arabica- en Robustabonen die wij hebben uitgekozen voor NESCAFÉ® Farmers Origins Africas Ristretto. De sterke branding zorgt voor een intense koffie, zonder dat de verrukkelijke zoetheid en tonen van wilde bessen verloren gaan. Bekijk de onderstaande video en ontdek de oorsprong.

ristretto africas
Ristretto
capsule africas
Tonen van zoete wilde bessen
Smaakintensiteit afrikas
Smaakintensiteit 10
map-americas
3 Americas

Wat de boeren uit Costa Rica, Guatemala en Nicaragua delen, zijn rijke vulkaangronden, gevarieerde microklimaten en grote hoogten. Stuk voor stuk ingrediënten voor beter smakende koffie. Ze delen ook het respect voor hun vruchtbare akkers en het streven naar kwaliteit in elke kop koffie. En toch zorgt elke oorsprong voor unieke smaken in NESCAFÉ® Farmers Origins 3 Americas Lungo. Proef je al die goedheid? Wil je meer weten? Bekijk dan de onderstaande video.

lungo 3 americas
Lungo
3 americas capsule
Heerlijke nootachtige en rokerige tonen
intensity 3 americas
Smaakintensiteit 8
Telen met zorg smaakt beter
Een koffie oorsprong met wereldklasse is meer dan een kwestie van geografie en klimaat. Wanneer boeren hun akkers verzorgen en hun oogst zorgvuldig cultiveren, gaat het om het beter laten smaken van keuzes. Hun toewijding aan hun koffie en onze planeet maakt het mogelijk dat wij ten volle kunnen genieten van de unieke aroma's en smaken van elke koffiesoort.

De boeren die de koffie uit het NESCAFÉ® Farmers Origins-assortiment verbouwen, delen ons gemeenschappelijk doel: het telen van koffie op een manier die de aarde respecteert en goede kwaliteit oplevert. We werken nauw samen aan het bouwen van duurzame ecosystemen die goed zijn voor de oogsten en de gemeenschappen. 

NESCAFÉ® Farmers Origins ondersteunt deze boeren bij het bouwen aan een veilige toekomst voor koffie. Proef de passie en toewijding in elke boon die op deze akkers geboren wordt: door boerenhanden geperfectioneerde koffie

Meer informatie
coffee cherries