main content

NESCAFÉ Classic Mild

Započnite dan uz NESCAFÉ Classic Mild - intenzivan ukus i miris kafe će probuditi sva vaša čula.

Kafa nepogrešivog ukusa i arome koju svi volimo.

Započnite dan uz NESCAFÉ Classic Mild - intenzivan ukus i miris kafe će probuditi sva vaša čula.

Kafa nepogrešivog ukusa i arome koju svi volimo.

'Započnite svoje jutro izvrsnim ukusom vaše omiljene NESCAFÉ® CLASSIC MILD kafe. Bogat i pun ukus nastao od savršeno prženih zrna 100% Robusta kafe. Nepogrešiv ukus i aroma koju prepoznajete i volite.

NESCAFÉ® Classic MIld je instant kafa, nastala od posebno odabranih i savršeno prženih zrna 100% Robusta kafe, prženih do srednje tamne boje za bogat i blaži ukus kafe. Proizvod je upakovan u limenku 200g, dovoljnu za pripremu 100 šoljica aromatične NESCAFÉ® Mild kafe.

NESCAFÉ® kafa je uzgajana, proizvedena i pakovana sa poštovanjem prema životnoj sredini i prema farmerima koji gaje našu kafu na plantažama kafe. Posvećeni smo u potpunosti cilju da smanjimo negativne uticaje na životnu sredinu, kako bismo omogućili dugoročni održiv razvoj. Osetite ovo poštovanje pri svakom gutljaju kafe. Sledeći korak je na Vama - posetite naš sajt www.nescafe.rs, kako biste saznali više o NESCAFÉ® "Šoljici poštovanja" i pronađite ideje o tome na koji način možete uživati u ispijanju kafe uz minimalan uticaj na životnu sredinu.

Teaser 2
Teaser 1
Teaser 3
teaser 4
Sve počinje sa NESCAFÉ

Zanimljivosti o kafi

 • Fact 1
  Napravljena od

  100% Robusta kafa

 • fact 2
  Dobro je znati

  Najviše NESCAFÉ Classic kafe prodaje se u različitim veličinama aluminijumskih limenki. Aluminijum se može više puta reciklirati, bez uticaja na kvalitet aluminijuma, zato limenku NESCAFÉ Classic kafe odložite u za to predviđene kontejnere za skupljanje metala. Održiva ambalaža predstavlja jedan od važnih stubova u okviru naše Agende za održivu kafu. Zbog toga, NESCAFÉ je napravio još jedan važan korak u okviru naše dugotrajne strategije za održivu ambalažu. Od početka 2022. godine, u proizvodnji limenki Nescafe Classic kafe koristimo prozirne plastične poklopce koji se u potpunosti mogu reciklirati, što je u skladu sa dugoročnim ciljem Nestle kao kompanije, da do januara 2025. godine sve ambalaže budu 100% reciklabilne ili namenjene za višekratnu upotrebu.

 • mob 3
  Priprema

  1-2 kašikice kafe preliti vrućom (ne vrelom) vodom. Dodati šećer i mleko po želji.

Коментара

0.0
На основу @тотал_ревиевс рецензија
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)


Напишите коментар

NESCAFÉ Classic Mild
NESCAFÉ Classic Mild

Напишите коментар

Maximum 6 files.
100 MB limit.
Allowed types: png gif jpg jpeg.

Да ли бисте препоручили ову ставку?
-
Captcha

Ово питање је за тестирање да ли сте човек или не и за спречавање аутоматског слања нежељене поште.

4 + 3 =
Решите овај једноставан математички задатак и унесите резултат. Нпр. за 1+3 унесите 4.