Kako započinješ jutro?

Ti si junak svog jutra, od buđenja do prve kafe, kojom počinje nova avantura. Bilo da se probudiš pre izlaska sunca ili si sova koja povlači pokrivač preko glave od prvih zraka sunca.

Svako jutro ima svog heroja, a svaki heroj svoju šoljicu. Izaberi šoljicu koja najbolje odražava tvoje jutarnje raspoloženje i započni novi dan pun pobeda sa savršenom šoljicom NESCAFÉ® Classic kafe.

NESCAFÉ® Classic kafa ti pomaže da započneš dan, brzinom kojom baš tebi odgovara. Koje je lice tvoje šoljice?

Vesela sunčica

Poznata i kao "veseli osmeh". Ovakav tip osobe se prepoznaje po visokoj energiji od prvih jutarnjih sati. Brzo se budi, odmah nađe cipele i nikada ne stavi "snooze" na alarm.

Ona se uvek budi s osmehom i napravi kafu svima u stanu. Motiviše sve oko sebe za aktivniji jutarnji život. A još kada ptice zapevaju, savršeno buđenje, uz šoljicu NESCAFÉ® kafe postaje još bolje. Odlično funkcioniše sa svim tipovima jutarnjih osoba.

Njeno jutarnje piće je NESCAFÉ® Classic, kafa bogatog i izbalansiranog ukusa. U njoj se najbolje uživa iz šoljice "Vesela sunčica".

Usporena lepotica

Ima izuzetnu sposobnost da održi san čak i pod ekstremnim uslovima.

Ovakav tip jutarnje osobe ne budi se na spoljašnje podražaje. Imun je na buku i nagle pokrete u krevetu. Ne reaguje na temperaturu, svetlost čak ni kada se pokrivač naglo povuče.

Savršeno funkcioniše posle podneva, a svoj dan završava u kasnim noćnim satima.

Može da se prepozna po usporenom hodu i lepršavom ogrtaču, koji je zapravo pokrivač. Najbolje se slaže sa Zbunjenim pospankom ili Zombiranim mrgudom, jer niko od njih ne želi da ga probudi iz sna.

Jutarnje piće je NESCAFÉ® Classic, kafa intenzivne arome, u kojoj se najbolje uživa iz šoljice "Usporena lepotica".

Zbunjeni pospanko

Ujutru ćete ga zateći nespretnog, oči otvara sat vremena nakon buđenja dok ga ne razbudi prva kafa.

Naginje se prema krevetu, uzima košulju naopako ili tek navlači papuče. Lako možete da ga prepoznate po pospanom pogledu, plašljivom osmehu i izvanrednoj sposobnosti da izmisli novi jezik. Ne bojte se ako u jednom trenutku iznenada nestane. U kupatilu skida lepršavi ogrtač, stavlja osmeh na lice i vraća se svojoj svakodnevnoj ličnosti.

Njegovo jutarnje piće je već pripremljeno, ali omiljena mu je NESCAFÉ® Classic kafa, u kojoj se najbolje uživa iz šoljice "Zbunjeni pospanko".

Zombirani mrgud

Ova vrsta je prepoznata po blagoj do umerenoj razdražljivosti od jutra do podneva. Upoznajte Zombiranog mrguda, koji svaki dan hejtuje od ranog jutra.

Obično alarm ne odlaže više od tri puta i ima izvanrednu sposobnost da nađe najslađi san u deset minuta između alarma. Glas mu postaje izuzetno živ i spušta se za nekoliko oktava. Najbolje se razume sa Zbunjenim pospankom, jer se retko susreću u kuhinji.

Jutarnje piće je NESCAFÉ® Classic kafa, zbog svoje kremaste i opojne arome.

A ti si?

Koje je lice tvog jutra?